April is onderweg en daarmee hebben we het eerste kwartaal van 2023 alweer afgesloten. Ligt het aan mij, of is dat kwartaal echt omgevlogen? Ik hoop dat dit tweede kwartaal ons heerlijk veel mooie en zonnige dagen gaat brengen, zodat we lekker buiten kunnen genieten van het weer, luieren en eten in de tuin of op het terras. In dit blog vind je een wrapup van wat er de afgelopen drie maanden op mijn (food)blog Pukster.nl voorbij is gekomen.
Dat betekent voldoende kook- en bakinspiratie om mee aan de slag te gaan in de keuken. Leestips kom je ook ruimschoots tegen om je in de tuin, op het balkon of strand mee te kunnen vermaken. Kijk je mee en laat je me weten welk recept of blog jouw favoriet is?
What the blog
De eerste drie maanden van 2023 waren goed voor 19 nieuwe blogs op Pukster.nl. Heb je ze allemaal gespot? Zo niet: ik zet ze even voor je onder elkaar.
- All you can read #57: deze vijf boeken las ik
- Volkoren macaroni met chorizo en groenten
- Zalmstrudel: zalmfilet in een krokant deegjasje
- Rijst met gebakken worst en paprika
- All you can read #58: deze vijf boeken las ik
- Salade met bleekselderij, appel, oude kaas en meer lekkers
- Van wafel tot koek | Regula Ysewijn
- Farfalle met geroosterde tomaatjes en pesto
- 5 boekentips voor Valentijnsdag
- Over mijn haat liefde verhouding met de sauna…
- Paaseitjes: te vroeg of niet vroeg genoeg?
- Linguine met geroosterde tomaatjes en kiphaasjes
- Meal prep: zilvervliesrijst, kipshoarma en rauwkost
- Volkoren wraps met bietjes, spinazie en geitenkaas
- All you can read #59: deze vijf boeken las ik
- Runder curry uit de slowcooker
- Cake met bosvruchten, witte chocolade en een kruimellaag
- Venkel-courgette risotto met kabeljauw
- Foodybox lente 2023: een doos vol lekkers
Zo, dit was de wrapup van het eerste kwartaal van dit jaar. Wat vond jij het lekkerste recept en/of leukste blog van de afgelopen periode? Ik hoor het graag. Net zoals ik graag van je hoor wat je het liefst wil zien op Pukster.nl. Heb een leuke dag!